Annons från Netjobs

Medrekmässan 2020 – för dig som jobbar inom hälso- och sjukvårdsområdet

4 mars öppnar dörrarna till en av Sveriges största mötesplatser inom sjukvård, hälsa och omsorg. Är du nyfiken på branschnyheter, vill träffa din nästa arbetsgivare eller ta del av årets nyhet – en paneldebatt på temat digitalisering? Då får du inte missa Medrekmässan 2020.


Här föranmäler du dig till mässan – som är helt kostnadsfri. Är du en av de första 50 bjuds du dessutom på lunch

Karolinska Universitetssjukhuset, Rättsmedicinalverket, Min doktor, Region Skåne, KRY, Norra Stockholms psykiatri. Det är några av ett 50-tal utställare som tar plats på årets stora mötesplats för sjukvård, hälsa och omsorg – Medrekmässan 2020. Alan Mohtadi från medrek.se avslöjar att årets mässa kommer att vara den största i Medreks historia.

– Vi har fler utställare på plats än någonsin, det är utställare från bland annat sjukhus, landsting, privata vårdbolag, bemanningsföretag och även en hel del norska arbetsgivare.

Att nätverksmöjligheterna är många på årets mässa blir tydligt. Det gäller oavsett om du vill röra dig mot branschen i framtiden eller arbetar inom den i dag och kanske vill höja din lön eller hitta en ny spännande och utvecklande tjänst inom Sverige, eller utanför landsgränserna.

Bakom Medrekmässan står hälsojobb.se tillsammans med medrek.se – en av Sveriges i dag största kanaler för rekrytering av personal inom vårdsektorn.

– Vi har sett att det personliga mötet är viktigast när det kommer till rekrytering. Det är en av anledningarna till att vi arrangerar mässan varje år, berättar Alan Mohtadi.

Vill du anmäla dig till mässan? Här säkrar du din plats

Arrangerar paneldebatt

Nytt för i år är att en stor paneldebatt kommer att ta plats på mässan. Temat för debatten är digitaliseringen inom sjukvården – en IT-utveckling som spås ha flera positiva effekter för den som är verksam inom hälso- och sjukvårdsområdet. Alan Mohtadi avslöjar att några av nordens största vårdaktörer kommer att ta plats i panelen.

Bland namnen syns Leo Heibel från doktor.se, Eva Domanders, vd Klara Kompetens och styrelseledamot i Svenskt Näringsliv samt Kristofer Janiec, vd Kooperativ Bemanning. Som moderator ses Anna Dyre.

– Det är mycket av sjukvården som digitaliseras och flera vårdföretag har redan börjat digitalisera delar av sin verksamhet. Så mycket av digitaliseringen och vårdens framtid kommer att vara i centrum för debatten. Det är allt från hur framtiden ser ut, vidare till patientsäkerhet, nätdoktorer, effektivisering av vården med AI och mycket annat. Det blir flera spännande ämnen, avslutar Alan Mohtadi.

Paneldebatten startar 13.30 4/3 och planeras vara igång i ungefär 45 minuter.

Medrekmässan 2020 hålls 4 mars 2020 kl. 12-18 på Clarion Hotel Sign. Här säkrar du din plats – kostnadsfritt!